Nieuw talent nodig?

Talent100%

Nieuw talent nodig

Heeft uw organisatie nieuw talent nodig? Gemotiveerde collega’s die vol passie en enthousiasme aan de slag gaan? Make a Match ondersteunt u graag bij het wervingsproces.

Make a Match hanteert de visie dat een goede match niet uitsluitend tot stand komt op basis van een cv: ook kwaliteiten, passie en motivatie van een kandidaat zijn wezenlijk. Door talent recruitment, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie op deskundige wijze te combineren, kan Make a Match voor iedere plek binnen uw organisatie de juiste medewerker aantrekken.

Een succesvol wervingsproces start met een gesprek om uw organisatie, wensen en doelstellingen in kaart te brengen. Werving is vandaag de dag meer dan het selecteren van een cv: recruitment is marketing geworden en vereist daarom een nieuwe aanpak. Waar anderen ophouden, vraagt Make a Mach dus door: wat maakt uw organisatie uniek en waarom wil een kandidaat juist bij u aan de slag?
Ook in haar werving gaat Make a Match verder, door het recruitmentproces door middel van employer branding en arbeidsmarktcommunicatie persoonlijk te maken. Dit is dé manier om in te spelen op de emoties van kandidaten om ze te binden en boeien.