Zie jij geen enkel detail over het hoofd, moet alles voor jou kloppen, ken jij je vaste klanten, leg jij de lat hoog voor zowel jezelf als je collega’s en ben jij die gastvrouw of –heer pur sang? Voor een mooi restaurant in de regio Voorne Putten zoeken wij bedieningmedewerkers.

Is dit jouw nieuwe baan?

Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat alles klopt in het restaurant en op het terras, daarbij zie jij geen detail over het hoofd. Of de gasten nu komen voor een  kopje koffie, lunch of diner, door jouw sprankelende verschijning zorg jij ervoor dat ze met een tevreden gevoel het restaurant verlaten. 
Uiteraard draai jij je hand ook niet om te stralen op de feesten en partijen die in het restaurant plaats vinden.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ervaring in de horeca is geen vereiste, als jij over een goede motivatie beschikt dan gaan we samen het avontuur aan. Voor ons is het van belang dat jij goed kunt omgaan met mensen en dat jij door je stralende verschijning een echte gastvrouw- of heer bent. Je weet wat service verlenen inhoudt en verliest daarbij geen detail uit het oog. Je bent perfectionistisch, initiatiefrijk en hebt een groot doorzettingsvermogen. Uiteraard ben je flexibel en houd je van hard werken.

Ga jij de uitdaging aan?

Deze functie is zowel parttime als fulltime in te vullen in dag-, avond- en weekenddiensten. Het restaurant is gelegen in de regio Hellevoetsluis.

Ben jij enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je cv, solliciteer dan direct via de website of mail je cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben jij geïnteresseerd in veiligheid en wil je niet alleen kabels trekken en apparaatjes aansluiten? Wil jij samen met de klant de meest effectieve beveiligingsoplossingen realiseren? Werk je daarnaast graag bij een informele organisatie die in jou investeert? Een organisatie die behoort bij de top 4 van marktspelers in Nederland, maar toch het familie karakter met korte lijnen en de flexibiliteit van een kleine organisatie heeft weten te behouden.

Is dit jouw nieuwe baan?

In deze verantwoordelijke functie als beveiligingsmonteur zorg jij voor de veiligheid en beveiliging voor de klanten, hun medewerkers en bezoekers. Tot je hoofdtaken behoren het installeren van alle mogelijke beveiligingsinstallaties zoals camerasystemen, inbraakinstallaties, brandmeldsystemen en toegangscontrolesystemen. Ook wijs je op andere diensten en mogelijkheden van de opdrachtgever, zodat de klant maximaal effect uit zijn investering kan halen.
Als beveiligingsmonteur sta jij garant voor een betrouwbare en hoogwaardige dienstverlening op het gebied van beveiliging en veiligheid. Daarnaast sta je de klanten te woord, geef je informatie en bied je hulp.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Het gaat bij onze opdrachtgever om jouw motivatie, kwaliteiten en passies. Dus of je nu een ervaren monteur bent of het vak nog wil leren, je bent van harte welkom. Het is wel van belang dat je in het bezit bent van een B rijbewijs en de wil om opleidingen en cursussen te gaan volgen.
Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, werk jij nauwkeurig en accuraat, heb jij een zelfstandige en pro actieve werkhouding? Daarnaast spreekt het voor zich dat je communicatief vaardig, klantvriendelijk en representatief bent. Je bent leergierig en wilt graag meegroeien met de nieuwste technologie binnen de beveiligingsbranche. Daarnaast ben je bereidt om storingsdiensten te lopen.

Ga jij de uitdaging aan? Wat wij bieden:

Je komt te werken bij een beveiligingsorganisatie waarin de medewerker centraal staat! De organisatie gaat graag met de medewerkers een langdurige werkrelatie aan, dit betekent dat je direct in dienst komt bij de organisatie en dat er uitzicht is op een vast dienstverband. Je bent de sleutel van hun succes en zij staan open voor jouw ideeën.
Ze bieden ruimte voor persoonlijke groei en hebben veel opleidingsmogelijkheden. Daarnaast kun je van hun goede arbeidsvoorwaarden verwachten zoals een prima salaris en pensioenregeling. Tevens biedt de opdrachtgever je de mogelijkheid deel te nemen aan diverse collectieve kortingen op o.a. ziektekostenverzekering!

Het betreft een functie van 38 uur in de week met als standplaats Berkel en Rodenrijs. Je werkregio is met name Zuid Holland, Brabant en Zeeland.

Ben jij enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je cv, solliciteer dan direct via de website of mail je cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..